HOOGLAND - Hoogland heeft een einde gemaakt aan een reeks van zes wedstrijden zonder nederlaag voor BOL. De Langedijkers kregen na rust binnen twintig minuten liefst vier treffers om de oren: 5-1.

Daar zag het in de eerste helft zeker niet naar uit. Jurre van Lingen had de gasten halverwege de eerste helft op voorsprong gebracht en dat was zeker terecht gezien de kansenverhoudingen op dat moment. Kort voor rust moesten de gasten echter een gelijkmaker van Fiegen incasseren.

Na rust ging er veel meer mis bij BOL en daarvan profiteerde Hoogland door uit enkele snelle aanvallen te scoren. In de 65e minuut was het al 5-1 door treffers van Sengül, Tekfaoui en De Baar (2) en dit kwam BOL niet meer te boven.

BOL staat nog steeds twaalfde en speelt komende zaterdag thuis tegen de nummer voorlaatst, WV-HEDW.