Heerhugowaard – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling gepleegd op het fietspad ter hoogte van de Broekerbrug. Het slachtoffer die op de fiets zat werd zaterdag, 21 april 2017, rond 23.30 uur op het fietspad nabij de Broekerbrug met onbekende reden vanuit het niets zwaar mishandeld door een groepje van drie jongens.

Twee van de drie jongens blokkeerden het slachtoffer met hun fietsen. De derde jongen sloeg het slachtoffer vanaf achter op zijn gezicht. Hierbij is het slachtoffer op zijn mond geraakt. Één van de voortanden van het slachtoffer is afgebroken.

De man zag dat de drie jongens onderdeel uitmaakten van een groep van tien jongens. Deze jongens zouden op hun fiets in de richting van Broek op Langedijk vertrokken zijn.

Ondanks de zoekactie in de omgeving met meerdere eenheden zijn de jongens niet aangetroffen. Heeft u wat gezien of gehoord van dit incident en heeft u mogelijk belangrijke informatie? Dan horen wij dit graag. Getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844.