NOORD-SCHARWOUDE - Op zaterdag 28 januari opent Jesse Kaan feestelijk de deuren van zijn Activ8 Health Club. Bij Activ8 kunt u terecht voor onder andere: Sportmassage, Personal Training, Duo Training en Small Group Training. Tijdens de open dag kunt u de nieuwe locatie bewonderen, informatie krijgen over de verschillende diensten en kans maken op mooie prijzen, zoals een maand gratis Personal Training.

Twee jaar geleden is Jesse gestart met Activ8 Massage Langedijk, om mensen weer soepel door het leven te laten gaan. “Tijdens het masseren merkte ik dat de combinatie tussen massage en training meestal het beste werkt. Daardoor ben ik mij meer gaan verbreden richting Personal Training. Hierbij ben je ook 1-op-1 met mensen bezig, waardoor de aandacht en effectiviteit van de contactmomenten aanzienlijk omhoog gaan. Mensen willen persoonlijke aandacht krijgen en hebben een stok achter de deur nodig. Die stok, dat ben ik. Samen werken wij naar u persoonlijke doelstelling.”

In december zijn de verbouwingen gestart en met gepaste trots opent de Activ8 Health Club zaterdag 28 januari tussen 15.00 en 18.00 uur haar nieuwe entree op de Oester 26 in Noord-Scharwoude. Kom gezellig een kijkje nemen!