Zaterdag 23 mei is het voor de wakkere bezoekers van Winkelcentrum Broekerveiling een mooie dag om het winkelcentrum te bezoeken. Om 08:00 uur staat voor de echte vroege vogels een heerlijk ontbijt klaar! Chez Frans zal zorgen voor een overheerlijk ontbijt met onder andere vers gebakken broodjes, vele soorten beleg, vers geperst sinaasappelsap en koffie.

Op het middenplein zijn de gasten van harte welkom om aan de lange tafel plaats te nemen. Alle bezoekers van het ontbijt krijgen ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Rond 14:00 uur maken de vroege vogels plaats voor een ander soort vogels. Een heuse roofvogelshow zal naar het winkelcentrum komen om de kunsten van deze prachtige vogels te showen. Natuurlijk is er ook de kans om met een echte vogel op de foto te gaan, durf jij het aan?

Deelname aan het ontbijt is gratis, maar reserveren is vereist. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let op, vol = vol. Een plaats reserveren kan via www.winkelcentrumbroekerveiling.nl.