NOORD-SCHARWOUDE - De aftrap van de jaarlijks te houden kermissen wordt dit jaar in Noord-Scharwoude gehouden, op Tweede Paasdag. Hier wordt groots uitgepakt qua kermisattracties.
De kleintjes kunnen in de kindermolen, met een hengeltje eendjes vissen. Liefhebbers kunnen zwieren in de zweefmolen, er staan een schietsalon, botsauto’s en degene die een gokje willen wagen komen ook uitgebreid aan hun trekken. Daarnaast zijn er heerlijke versnaperingen verkrijgbaar zoals overheerlijke oliebollen, zuurstokken en de suikerspinkraam heeft geweldige suikerspinnen en fantastische popcorn.
Voor de hartige versnapering kunnen bezoekers terecht bij de snackwagen. Als klap op de vuurpijl staat er een splinternieuwe trampoline ‘Street Jumper’.Als extra willen de exploitanten iedereen de mogelijkheid bieden om van kermiskortingen te profiteren.  Maar er is meer, de Paashaas is gevraagd om eieren te verstoppen in en om het kermisterrein. Kinderen mogen vanaf 15.00 eieren zoeken. Naast de gewone eieren zal de paashaas hele speciale gouden eieren verstoppen.  Hiermee kunnen kinderen drie Ipads mini winnen. De prijsuitreiking vind plaats om 17.00 bij de kassa van de autoscooter, tegen inlevering van het speciale gouden ei.