BROEK OP LANGEDIJK – Susanne de Haan uit Broek op Langedijk heeft een unieke Babboe City bakfiets gewonnen. Vrienden en familie gunden haar en haar gezin de bakfiets en deden mee aan een wedstrijd die werd georganiseerd door Babboe bakfietsen.

Met de wedstrijd ‘Wie gun jij een Babboe bakfiets’ werd opgeroepen om een bakfiets aan een ander te gunnen. Het gezin van Susanne de Haan werd regelmatig genoemd door anderen. En niet voor niets. Het gezin uit Broek op Langedijk hoorde kort na de geboorte van hun jongste spruit dat hun oudste dochter leukemie heeft. Eenmaal van de schok bekomen, lopen de ouders ook tegen logistieke problemen aan. Susanne heeft geen rijbewijs en door de intensieve chemokuren is het met dochter Fenna niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. De gewonnen bakfiets is niet alleen een aangename verrassing voor het gezin in deze zware tijd, maar biedt ook een oplossing voor uitstapjes met het gezin.

De Babboe City met het design van ontwerpster Aniek Bartels wordt op donderdag 17 december om 11.00 ’s ochtends aan het gezin overhandigd.