ALKMAAR - Wat een groot succes leek te gaan worden heeft Theo Schilder afgelopen maandag moeten cancelen. De Theo Schilder Tweewielers E-bike testdag van 28 maart 2020 in het Sportcomplex De Meent in Alkmaar gaat vanwege het risico van het verspreiden van het Corona-virus niet door.

Met ondersteuning van alle noemenswaardige E-Bike merken zouden er meerdere E-Bike demonstraties worden tentoongesteld. Ook was er de mogelijkheid geweest om alle vragen over de elektrische fietsen beantwoord te krijgen en de fietsen uitgebreid te testen.

Tot een groot event komt het niet maar waar een wil is, is een weg. Zoals jullie van ons gewend zijn denkt Theo Schilder Tweewielers in oplossingen. Daarom hebben zij besloten om op zaterdag 28 maart live via onze Social media kanalen toch alle nodige informatie te verstrekken over de E-bike en korte demonstraties te geven. Een "groots" online live E-bike event.

Kiest u er in de tussentijd voor om onze winkel te bezoeken? Dit kan tussen 9.00-17.00 uur. Voelt u zich niet goed, bent u verkouden of heeft u koorts? Denkt u dan alstublieft om uw eigen en onze gezondheid en blijf thuis. Theo Schilder Tweewielers hanteert de richtlijnen van het RIVM.