(Foto's: Eva Former Fotografie)
Door onze redacteur Eva Former

Net zo ontspannen thuis als in de sauna?
Op zoek naar een manier om dat “sauna-ontspannen” gevoel thuis te creëren? Met de heerlijke geuren van etherische oliën die door je huis te verspreiden zijn met behulp van de leukste en origineelste aromabranders van deze tijd, kun je dit al bewerkstelligen.

Edelstenen
Altijd al eens willen weten hoe het nou echt zit met edelstenen? En wil je wel eens weten welke edelsteen nou echt goed bij je past?
Zoek je een bijzonder en betekenisvol cadeau?

Even voorstellen; Petra Schuit, Drops Of Energy.
Voor al het bovengenoemde kun je eens langskomen bij Petra Schuit van Drops of Energy, in Oudkarspel. (Of zij komt naar jou)
Deze in reiki gespecialiseerde edelstenenpassionist en etherische oliënliefhebber kan je er alles over vertellen, op een frisse, vernieuwende manier.
Zij zal je kunnen laten zien dat bijvoorbeeld een edelsteen een prachtig en betekenisvol cadeau kan zijn voor een ander, maar ook voor jezelf. En dat ze eigenlijk hartstikke “down to earth” zijn, in tegenstelling tot het zweverige imago wat het soms lijkt te hebben volgens sommigen… Maar meer down to earth kan eigenlijk niet, want waar komen deze prachtige stenen vandaan? Juist, “earth”!
Petra doet dit tijdens leuke informatieve bijeenkomsten bij Drops of Energy zelf, of bij je thuis. Tijdens deze bijeenkomst kom je gezellig met een ploegje geïnteresseerden bij elkaar om lekker kletsen over al het bovengenoemde en alle leuke artikelen die Drops of Energy te bieden heeft te bewonderen.Webshop
Zoals al eerder gezegd, verkoopt Drops Of Energy in de webshop (www.dropsofenergy.nl) al 3 jaar de mooiste en meest bijzondere edelstenen, etherische oliën, wierrook en andere leuke aanverwante cadeauartikelen. De edelstenen zijn los te koop maar ook in de vorm van hangers voor aan een ketting of in de vorm van kleine engeltjes bijvoorbeeld. Leuke originele aromabranders die aan te sluiten zijn via USB bijvoorbeeld. In combinatie met klokjes en led verlichting voor extra sfeer… Petra probeert altijd vernieuwend te blijven in wat ze aanbiedt.Juist in deze moderne tijd van hightech en de daaruit voortvloeiende straling!
Met de huidige discussie over de vele straling die onze steeds verder ontwikkelende techniek met zich mee brengt, brengen ook edelstenen weer een stukje balans terug in onze huiskamers. Slaap je slecht? Leg je mobieltje ’s nachts niet naast je hoofd… of pak bijvoorbeeld een stuk seleniet en plaats deze bij je apparatuur. Want seleniet heeft de eigenschap de straling op te vangen en te filteren.

Ben je onrustig en heb je vaak hoofdpijn aan het eind van je dag? Ga gewoon eens lekker zitten, neem een edelsteen in je hand en ga gewoon ademhalen. In en uit. Pak er nog een heerlijke etherische olie bij, met de geur van bijvoorbeeld lavendel, mandarijn of kersenbloesem en geniet van dat echte sauna gevoel. En kom tot rust.
“Als ik aan het eind van mijn dag hoofdpijn heb, pak ik een stuk amethist, ga ik zitten en ga ik gewoon ademhalen. Ik focus me op mij en mijn ademhaling. Na niet al te lange tijd kan ik mijn hoofdpijn letterlijk weg voelen zakken”, vertelt Petra.

Kortom, wat let je om het eens uit te proberen? Het maakt eigenlijk niet uit of je sceptisch tegenover edelstenen staat. Ze zijn toch ook gewoon prachtig om te zien?! Twee vliegen in één klap dus!