HEERHUGOWAARD - De programmeur van theater Cool Kunst en Cultuur is momenteel volop aan het programmeren voor het aankomende theaterseizoen. Zoals u van ze gewend zijn, gaan deze voorstellingen vanaf medio april in de verkoop. Maar Cool maak alvast twee grote shows uit het nieuwe seizoen bekend: het toneelstuk Moeders en Zonen met o.a. Paul de Leeuw en Anne Wil Blankers en een theaterconcert van O'G3NE! 15 december om 12:00 uur gaan deze voorstellingen in de verkoop via onze website.

Moeders en Zonen

De Broadwayhit Moeders en Zonen verhaalt over Katherine (Anne Wil Blankers), die haar zoon 25 jaar geleden verloor aan aids. Vervuld van boosheid, rouw en liefde, gaat ze de confrontatie aan met Cal (Paul de Leeuw), de toenmalige vriend van haar zoon. Na jaren van zwijgen en het wegstoppen van emoties, wordt ze uitgedaagd om onder ogen te zien hoe de samenleving is veranderd. Wegens uitverkochte zalen en mooie recensies (AD ****: "Paul de Leeuw is als toneelacteur eenvoudigweg een naturel"), is Moeders en Zonen woensdag 4 oktober 2017 te zien in Cool!

O'G3NE

Sinds het winnen van The Voice of Holland in 2014, schrijven de drie muzikale zussen hit na hit op hun naam, touren ze met een uitverkochte show langs de theaters en is hun deelname aan het Eurovisie Songfesival 2017 een feit. Volgend seizoen komen ze terug met hun succesvolle theatershow Three Times A Lady. Samen met een live band nemen ze het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een O'G3NE-jasje gestoken worden. Thee Times A Lady is woensdag 22 november 2017 te zien in Cool!

Start kaartverkoop

De online kaartverkoop voor deze twee shows gaan donderdag 15 december, om 12:00 uur van start. Liever kaarten reserveren bij de servicebalie? Dat is op diezelfde dag mogelijk vanaf 13:00 uur.

Klik hier voor de website van Theater Cool.