BROEK OP LANGEDIJK - Zoals inmiddels bekend is hebben Peter de Nijs en Reinier Groenewegen Eetcafé Marktzicht verkocht en zal het eetcafé op 23 december 2017 zijn deuren sluiten.

Peter en Reinier hebben daarom op 23 december 2017 tussen 15.00 en 18.00 uur een afscheidsreceptie georganiseerd voor iedereen die hen nog even wil bedanken voor de gezellige avonden en leuke momenten die zij in Marktzicht hebben gehad.

De daadwerkelijke sleuteloverdracht van Eetcafé Marktzicht zal op 29 december 2017 zijn. Daarna zal MarkZicht compleet verbouwd en opnieuw ingericht worden, deze verbouwing zal zeker enige maanden duren en wij hopen tegen de zomer van 2018 de deuren van Grand Café MarktZicht weer te kunnen openen.

Doordat het complete interieur gaat veranderen willen zij graag een RommelMarktZicht houden. De spullen die zij in het nieuwe interieur niet meer kunnen gebruiken zullen vervolgens dan te koop worden aangeboden, zoals meubilair, servies, schilderijen, lampen en nog veel meer.

Elke €500,- aan opbrengst van deze RommelMarktZicht zullen zij aan een sociaal goed doel in de gemeente Langedijk schenken. Dit kunnen dus meerdere goede doelen zijn, afhankelijk van de verkoopresultaten. De gehele opbrengst zal in ieder geval gedoneerd worden.

Wij nodigen daarom iedereen van harte uit om op zondag 7 januari 2018 bij onze RommelMarktZicht langs te komen. Deze zal gehouden worden vanaf 11.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur in de middag.