Michelle Mes van Bakkerij Jonker overhandigt de slagroomtaart aan voorzitter Ton Beers

Op zaterdag 15 november jl. vierden de leden van EHBO-vereniging De Verbondenheid het 75 jarig jubileum van hun club. ’s Morgens werden ze bij de koffie getrakteerd door Bakkerij Jonker op een heerlijke slagroomtaart. Deze lieten zij zich goed smaken. Ook 5 jaar geleden was  er al zo’n leuke geste van Bakkerij Jonker.

Na de koffie met gebak togen de leden naar het NS-station te Heerhugowaard. Velen vroegen zich af waar de verrassingstocht naar toe zou gaan. De treinreis bracht ze in Amsterdam waar men een bezoek bracht aan Gunther von Hagens’ Body World. In deze 6 etages tellende tentoonstelling kregen de leden van De Verbondenheid een zeer overzichtelijke kijk op het menselijk lichaam. Alle details werden van top tot teen uiteen gezet. Halverwege was er zelfs de gelegenheid eigen bloeddruk en longinhoud te testen. Veel te snel moesten de leden de tentoonstelling verlaten om de trein naar huis niet te missen.

In het clublokaal werd het feest voortgezet met een heerlijke maaltijd van Chinees restaurant China Garden. Tot in de late uurtjes werden onder het genot van een hapje en een drankje diverse anekdotes aan elkaar uitgewisseld.

EHBO-vereniging De Verbondenheid kon terugkijken op een zeer geslaagd jubileum.