LANGEDIJK - Op maandag 23 januari organiseert de gemeente Langedijk in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen.

De gemeente nodigt inwoners uit Noord-Scharwoude uit om de bijeenkomst te bezoeken.

Het Duurzaam Bouwloket heeft in Noord-Scharwoude de meest voorkomende woningtypen doorgelicht waar vervolgens maatwerkadviezen voor zijn opgesteld. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tijdens de bijeenkomst willen we de resultaten met u delen en u extra tips meegeven.

Het programma

  • Inloop: 19.00 uur.
  • Opening: 19.30 uur.
  • Algemene presentatie over resultaten maatwerkadviezen door een adviseur van het Duurzaam Bouwloket: 19.40 uur.
  • Workshops duurzaamheidsmaatregelen: 20.15 uur.
  • Afsluiting: 21.00 uur.


Waarom organiseert de gemeente Langedijk deze avond?
De gemeente vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking die de gemeente met het Duurzaam Bouwloket is aangegaan krijgen bewoners de kans om gratis informatie en advies in te winnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. De adviseurs van het energieloket staan borg voor professioneel en onafhankelijk advies. Deze informatieavond is een mooie aangelegenheid voor inwoners om informatie in te winnen en vragen te stellen. Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod wordt in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Aanmelden en vragen
Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Wij ontvangen daar graag bericht van. U kunt een mail sturen naar info@duurzaambouwloket.nl. Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.
Voor vragen of meer informatie over de duurzaamheidsavond, kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, per mail (info@duurzaambouwloket.nl) of telefonisch (072 - 743 39 56). Ook vindt u alle mogelijke maatregelen op de website www.duurzaambouwloket.nl.

Wij verwelkomen u graag op maandag 23 januari. De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur wordt er gestart met de duurzaamheidsavond. Wij hopen dat u uw voordeel doet met de presentatie van het Duurzaam Bouwloket en de tips over energiebesparingsmogelijkheden voor uw woning.