Heb jij er altijd al van gedroomd om in een grote musical mee te spelen? Voor de musical De Jantjes is Cool kunst en cultuur op zoek naar een mannelijke en een vrouwelijke figurant. Dus grijp nu je kans en wie weet sta jij straks te schitteren naast Willeke Alberti en Winston Post!

Op woensdag 19 en donderdag 20 november staat De Jantjes in het theater van Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Voor deze bekende musical, met o.a. hoofdrollen voor Willeke Alberti, Winston Post en Ellen Evers, zijn we op zoek naar twee figuranten. Zij zullen onder andere ingezet worden als bezoeker in het café van Tante Piet, als voorbijganger op de Oostelijke Handelskade en natuurlijk in de alom bekende Jordaan waar op straat veel te beleven valt! De figuranten zullen geen tekst hebben maar krijgen wel de kans om in een professionele musical op te treden en zullen daar de eeuwige roem voor krijgen.

Eigenschappen
Voor De Jantjes zijn we op zoek naar één mannelijke en één vrouwelijke figurant met de volgende eigenschappen: West-Europees uiterlijk, leeftijd tussen de 50 en 65 jaar, een normaal postuur en een lengte tussen 1.70 en 1.85 meter. Ook is het van belang dat je op beide dagen dat de musical in Cool staat (19 en 20 november), beschikbaar bent en kunt meespelen.

Aanmelden
Wil jij kans maken op een figurantenrol in De Jantjes? Stuur dan vóór 16 oktober een mail met je naam en contactgegevens naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl. De winnaars krijgen hierna zo spoedig mogelijk bericht.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.