LANGEDIJK - In gesprek met de gemeente: “Nieuwe impulsen voor sport en bewegen in Langedijk”. Op maandag 2 oktober 2017 van 19:30 tot 22:00 uur in het gemeentehuis.

De gemeente Langedijk wil dat alle inwoners van Langedijk met plezier kunnen sporten en bewegen. Meedoen en een gezonde leefstijl staan daarbij centraal.

Voelt u zich hiervoor (mede)verantwoordelijk? Bent u vertegenwoordiger van een sportvereniging, school of (wijk)organisatie die sport en beweging stimuleert? Dan willen de gemeente Langedijk en Sportservice Noord-Holland graag met u in gesprek op 2 oktober.

De gemeente wil optimaal gebruik maken van de kracht van de Langedijker samenleving. Daarom willen wij samen met u nadenken over (nieuwe) activiteiten die aansluiten bij de leefwereld van de niet-actieve inwoners en die kansen bieden voor uw organisatie.

De bijeenkomst levert een bijdrage aan de nieuwe Kadernota Sport van de gemeente Langedijk. Voor u de uitgelezen kans om daar op 2 oktober actief aan bij te dragen! Meld u aan via m.poel@gemeentelangedijk.nl

Datum: Maandag 2 oktober 2017

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Locatie: Gemeentehuis Langedijk, Vroedschap 1, Zuid-Scharwoude