Noord-Scharwoude: Leuke activiteiten tijdens de kerstvakantie! In het zwembad en in de sporthal worden weer leuke spellen georganiseerd voor de basisschooljeugd.

In de kerstvakantie staat er een unieke beleving te wachten voor alle leerlingen van de basisscholen. Voor de kids geen kerstverlichting maar we gaan in het donkere zwembad Duikerdel op donderdag 29 december allerlei spelletjes doen met Glow in the Dark objecten.

Om 17.00 uur is het wel donker en dan starten de Games voor de kinderen van 6 t/m 10 jaar. Na 2 uur spelen en spetteren is het om 19.00 uur de beurt aan de kinderen van 11 jaar en ouder. Als je mee wilt doen dan heb je wel al je A-diploma op zak. Het is ook fijn als je alvast wilt melden dat je komt. Dat kan via de website of bij de receptie.

Op vrijdag 6 januari organiseert Sport Servicepunt Langedijk ook een Glow in the Dark–evenement in sporthal Geestmerambacht. De kids gaan verschillende activiteiten uitvoeren in de donkere sporthal waarbij Glow in the Dark centraal staat. De activiteiten worden leuk opgezet zodat iedereen een succeservaring gaat beleven!

De kinderen van groep 3 en 4 beginnen om 09.00 uur, daarna om 11.30 uur de kinderen van groep 5 en 6 en de kinderen van groep 7 en 8 om 14.00 uur. De spelletjes duren 2 uur per groep. Aanmelden kan via de website www.sportsl.nl  en natuurlijk aan de deur!

Neem je naar de sporthal even een wit t-shirt mee?