HEERHUGOWAARD - Van maandag 16 t/m zaterdag 21 januari organiseert Cool kunst en cultuur weer de Week van de Proefles. Die week kun je gratis een proefles volgen van bijna alle lessen en cursussen of verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Cursussen

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 januari zijn er tientallen proeflessen op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst. Van vrijwel alle cursussen geeft Cool deze week een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo kun je deelnemen aan een proefles van Muziekkriebels, direct meespelen in de Musicalklas, tekenen en schilderen in Atelier Cool of meezingen met Seniorenkoor Surplus.

Instrumenten uitproberen

Op zaterdag 21 januari zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om in het nieuwe jaar te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Rooster en aanmelden

Het rooster van de Week van de Proefles staat op www.coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen van de cursussen (16 t/m 20 januari) dien je je van tevoren op te geven door een mail te sturen naar info@coolkunstencultuur.nl. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 21 januari is aanmelden niet nodig.