Van maandag 15 december tot en met vrijdag 19 december 2014 is het zwembad gesloten voor de plaatsing van een nieuw luchtbehandelingssysteem.

Een aangename verandering qua temperatuur, tocht en luchtvochtigheid is het gevolg. Daarnaast gaat het ook een  energiebesparing opleveren.  Goed voor onze gasten, onze collega’s en het milieu.  Om dit mogelijk te maken is er niet alleen een nieuw systeem nodig. Een zichtbare verandering komt er tussen de kleedruimte en de zwemzaal. Hier wordt een nieuwe toegangsdeur gemaakt waardoor de temperatuur in de zwemzaal stabiel blijft.

Benieuwd naar de resultaten? Kom dan zwemmen op zaterdag 20 december. Iedereen krijgt deze dag een gratis fles Duikerdel showergel cadeau.

Ook in januari wordt het aangenaam zwemmen in Duikerdel. Schrijft u zich in de kerstvakantie of de maand  januari  in voor een lidmaatschap vrijzwemmen, Aquasport of Baby/Peuter zwemmen van 12 maanden, dan betaald u pas per februari. Bent u er snel bij dan zwemt u dus de hele maand januari gratis. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden en  de actievoorwaarden.