Gratis inloopmiddag bij de logopedist in de Sociale Winkel 17 november

Broek op Langedijk – Op donderdagmiddag 17 november houdt Behandelzorg een vrije inloopmiddag in de Sociale Winkel in winkelcentrum De Broekerveiling. Iedereen kan vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur terecht voor informatie van de logopedist. Dit is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. De logopedist is aanwezig om vragen te beantwoorden over communicatieproblemen, verstaanbaarheid en (ver) slikklachten. Zij kan u ook adviseren over eet-drinkproblemen en specifieke communicatie na een beroerte of ziekten zoals Parkinson en dementie.

Logopedist Tieneke Bakker Koopman: “Kuchelen tijdens eten en drinken kan belemmeren om uit eten te gaan of zelfs thuis gezamenlijk de maaltijd te nuttigen. Wat zijn bruikbare tips om toch met anderen samen te zijn en veilig te eten en te drinken? Kom dan naar het inloopspreekuur in de Sociale Winkel. “Persoonlijke uitleg werkt immers toch het beste.”

Communicatie verbeteren

Niet meer kunnen zeggen wat je bedoelt of niet meer begrepen worden maakt dat je je geïsoleerd voelt. Dit kan door een ziekte maar ook door een beroerte ontstaan. Soms moet er geoefend worden maar vaak zijn een aantal persoonlijke handvatten genoeg om verder te kunnen. Mocht u verhinderd zijn op 17 november dan kunt u altijd via het Servicecentrum contact met Tieneke opnemen. Kijk hiervoor op www.behandelzorg.nl of bel 072-575 3130. Logopedie is opgenomen in de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. U kunt ook zonder verwijzing terecht.

Sociale Winkel

Behandelzorg is onderdeel van Magentazorg. Magentazorg participeert in de Sociale Winkel. Een winkel in het hart van het winkelcentrum waar maatschappelijk betrokken organisaties activiteiten in kunnen ontwikkelen. In ieder geval 1 keer per maand zijn wij hier te vinden. Kijk voor meer informatie over de winkel en alle activiteiten van deelnemers op www.socialewinkel.nl .