De 1e zaterdag van oktober is het zover. Het is dan niet alleen dierendag maar op deze dag wordt ook het bokbierseizoen weer geopend en wel in Langedijk.

Grote bekende, kleine lokale, Nederlandse, Belgische en Duitse bokbieren, ze zijn allemaal vertegenwoordigd tijdens de 3e Langedijker Bokketocht. Dit keer hebben we voor het eerst echt 18 verschillende bokbieren verdeeld over de 6 deelnemende café's. Het zijn, net als de vorige keer, weer café De Knip, Restaurant De Buizerd, partycentrum Concordia, bierencafé De Roode Leeuw, eetcafé Marktzicht en café Welgelegen. Vanaf 15:00 gaan we van start en net zoals vorige keer kan je zelf bepalen bij welk café je begint of eindigt. Je vraagt aan de bar de gratis stempelkaart en besteld een lekker bokbiertje. Bij elk van de cafés laat je bij het bestellen je stempelkaart afstempelen. Bij een volle stempelkaart van maar 6 stempels krijg je al een leuk aandenken, dit jaar mogelijk gemaakt door Axel Noort, dé fietsenmaker. Je hoeft dus maar 1 bokbiertje te bestellen per café voor een volle stempelkaart maar het leukste is om ze alle 18 te proberen want zoveel soorten, zoveel smaken en de één is nog lekkerder dan de ander.

Om het allemaal vol te kunnen houden is een goede ondergrond het belangrijkste. Daarom kan je overal wel wat eten, van borrelhapjes tot hele maaltijden. Voor de gezelligheid is er ook weer gezorgd voor een DJ of live muziek dus spring op je fiets en doe mee. Zo ontdek je de Langedijker horeca en heb je een geweldige avond!