Het is feest in Noord-Holland tijdens de Nacht van de Duurzaamheid in Museum Broekerveiling op 9 oktober vanaf 19.00 uur in Broek op Langedijk. De band Gallowalley steelt de avond met onversterkte muzikale krachtpatserij en ondersteunt de finalisten van de Let's DO Award. Ook komen de beste afro, cumbia, latin, hip-hop, funk en disco uit de kast met DJ 10-son. De voetjes kunnen van de vloer. Kom ook. Iedereen met een duurzaam idee of project is welkom!

De avond vindt plaats in de historische doorvoerveiling van Museum Broekerveiling aan Museumweg 2. Daar pitchen de finalisten van de Let's DO Award na het diner hun verhaal. De finalisten zijn gekozen tijdens de voorrondes in Alkmaar en Langedijk. Bovendien wordt de eerste uitgave van het magazine Nuchter gelanceerd vanuit Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland (www.doinnwh.nl). Een tijdschrift waarin de visie van verschillende duurzame koplopers naar voren komt.

"Als netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland willen wij ondernemers met een duurzaam idee zichtbaar maken. We willen er minstens 1000 bedienen. Bedrijven die producten of diensten van topkwaliteit leveren, pioniers en bewoners die zich inzetten voor de regio.. and by the way sustainable, zoals duurzaamheidsgoeroe Günter Pauli zou zeggen. Iedereen met een duurzaam idee is dus van harte welkom om naar de Nacht van de Duurzaamheid te komen", aldus Pepik Henneman, mede-oprichter van het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland.

Programma
19:00 uur Diner
20:00 uur Pitches finalisten Let's DO Award.
21:00 uur Presentatie DO-Nuchter en DOinNWH 2014
21:30 uur Bekendmaking winnaar Let's DO Award
23:00/ 0:00 Feest met muziek van Gallowalley en DJ 10-son

Muzikale krachtpatserij
Gallowalley bestaat uit drie vrienden die elkaar vinden in onversterkte muzikale krachtpatserij. Geïnspireerd op de sounds van het Amsterdamse nachtleven maken zij op elke locatie een dik feest door de combinatie van trompet, saxofoon en drums. Groot muzikaal voorbeeld zijn de New Yorkse powertrios Too Many Zooz en Moon Hooch, die met hun explosieve brassraves metriostations op hun kop zetten. DJ 10-son komt met een platenbak gevuld met de beste afro, cumbia, latin, hip-hop, funk en disco. Dansen gegarandeerd!

Let's DO Award
De Let’s DO Award is een prijs voor de meest 'succesvolle duurzame innovatie' bij het MKB. Wie zijn vernieuwers op lokaal niveau? Wie onderscheidt zich ten opzichte van branchegenoten? Waar zijn nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan die meer opleveren dan winst in geld? Wat is het meest inspirerende voorbeeld in de regio?

De finalisten worden beoordeeld door een jury onder leiding van duurzaamheidsmotivator Marjan Minnesma van Urgenda. Er kan ook gestemd worden op de finalisten voor de publieksprijs. Stem op Florapro, Kroon van Holland of Zonnegrond via www.mvoprijs.nl (ga naar gemeente Let's DO Award regio).

Aanmelden
Deelname voor leden is gratis (max. 2 pers.), voor niet leden 30 euro p.p. incl. diner/buffet. Aanmelden graag vóór 5 oktober via www.doinnwh.nl (ga naar de agenda).