Even voorstellen: Ik ben  Antoinet de Jong en met heel veel passie en plezier verzorg  ik Pilates in Langedijk.  Ik ben opgeleid en heb een ruime ervaring in het geven van Pilates lessen.

Eerst heb ik jaren zelf Pilates gevolgd, waar ik veel plezier en voordeel van heb gehad.  Bewust bezig zijn met je lijf en met aandacht naar jezelf toe. Dit jaar ben ik begonnen met het volgen van Hatha en Raja Yoga, zodat ik in de nabije toekomst  deze vorm bij To Flow kan toevoegen.

Ik geef Pilates lessen op twee locaties in Langedijk, waaronder in het prachtig gerenoveerde  behoudenhuis in Oudkarspel en één keer per week maak in een uitstapje naar Opdam waar ik les geef bij Bodyshape, een sportvereniging aldaar.

Wat is Pilates eigenlijk? Pilates is een fysieke bewegingsmethode voor het lichaam. Het is een unieke mix van yoga, fitness, stretching en core-stability training. Met Pilates maak je de buikspieren, de rugspieren en de bekkenbodemspieren sterk. Dit zijn de spieren die ons rechtop houden.  Zo zorgt Pilates voor o.a. een verbeterde lichaamshouding en kunnen rugklachten verminderen.

Tijdens de les train je ook alle kleine spiergroepen, waardoor je spieren krachtiger en langer worden waardoor je lichaam soepeler wordt.

Vaak denkt men dat je voor Pilates enorm lenig en fit moet zijn. Integendeel, Pilates is er voor jong en oud, man en vrouw, geblesseerd of top fit.  Pilates is ook ideaal om naast bijvoorbeeld duursporten en diverse dansenvormen te doen. Ook veel fysiotherapeuten sturen hun cliënten door om Pilates trainingen te volgen naast de regulieren behandelingen.

Ben je na dit lezen nieuwsgierig geworden? Dan ben je altijd welkom om een Pilates les mee te doen.
Op 1 september start het nieuwe seizoen!Voor meer informatie: www.toflow.nl

De lessen worden gegeven op:Maandag            19:00 – 20:00 uur  Oudkarspel

20:15 – 21:15 uur

Woensdag          19:00 – 20:00 uur  Broek op Langedijk

Donderdag         20:00 – 21:00 uur  Obdam

Vrijdag                 09:30 – 10:30 uur  Broek op Langedijk