LANGEDIJK - Nog maar weinig consumenten en bedrijven in Langedijk maken gebruik van de internet supermarkt. Toch is het sterk in opkomst. Weet jij wat de mogelijkheden zijn? In dit artikel wordt kort ingegaan op de pluspunten van de online supermarkt en kun je de mogelijkheden en kosten hiervan bekijken.

De ontwikkeling van boodschappen doen

Waarom zouden we de fysieke supermarkten massaal de rug toe keren? Er is recentelijk onderzoek gedaan naar redenen om wel of geen boodschappen via internet te doen. Hieruit is een lijst gekomen met veelgehoorde voor- en nadelen.


Voordelen:
  • Geen gedoe meer met zware tassen en kratten

  • Je zit niet vast aan openingstijden

  • Het bespaart een hele boel tijd

Nadelen:
  • De bezorgkosten die je moet betalen

  • Thuis moeten zijn als de bezorger komt

  • Onduidelijk over de versheid en houdbaarheidsdatum

Welke supermarkten bezorgen er in Langedijk?

Er kleven dus zowel een groot aantal voor- als nadelen aan de online supermarkt. Wil jij het wel eens proberen, en ben je benieuwd welke supers er op dit moment bezorgen in de gemeente Langedijk? Boodschappenspot.nl zocht het uit en kwam met de volgende opties.

Albert Heijn

Inwoners van de hele gemeente Langedijk kunnen profiteren van de bezorgdienst van Albert Heijn. Let op: het minimale bestelbedrag voor bezorging aan huis bedraagt €70. Bezorging aan huis is beschikbaar vanaf €3,95. Haal je de boodschappen af? Dan geldt er geen minimaal bestelbedrag. De kosten voor het afhalen bedragen €1,50. Afhalen kan onder andere in Alkmaar en Limmen.

Jumbo

De bezorgdienst van Jumbo is nu beschikbaar in een deel van Langedijk. Inwoners van Broek op Langedijk, Sint Pancras en Koedijk kunnen de boodschappen thuis laten afleveren. De service is nog niet beschikbaar in Noord-Scharwoude en Oudkarpsel. Het drempelbedrag ligt bij

Jumbo

op €25, en bezorging aan huis kost €6,00. Voor €1,00 zet Jumbo de boodschappen voor jou klaar bij het Pick-up point in Alkmaar.

Dekamarkt

Dekamarkt is een nog iets minder bekende naam als het gaat om online boodschappen doen. Toch bezorgt ook Dekamarkt in de gemeente Langedijk. Hier geldt een minimaal bestelbedrag van €35. De bezorgkosten bedragen €3,95, en voor €2,95 zet Dekamarkt de boodschappen voor jou klaar. Afhalen kan bij de winkel in Sint Pancras

Deen

Deen biedt inmiddels ook een webshop. Het assortiment is nog wat beperkt, maar de voorwaarden voor online bestellen zijn wel erg aantrekkelijk. Zo bezorgt Deen gratis vanaf orders vanaf €40. Bestel je voor middernacht? Dan heb je de boodschappen de volgende dag al in huis. Gratis afhalen kan ook bij de winkel in Broek op

Langedijk

Wij zijn benieuwd naar jouw mening

Wij horen graag wat jij vindt van boodschappen bestellen. Heeft online boodschappen doen volgens jou voordelen of juist nadelen? Want jij hier positief aan? Ga je het sociale aspect missen? Reageer onder dit bericht en geef je mening!