Kolfvereniging en bridgeclub houden 9 oktober open middag in café Celavie in Oudkarspel

Kolfclub Brederode.
Onze kolfclub houdt op donderdag 9 oktober een open middag. Vanaf 13.00 uur kan iedere belangstellende terecht op de kolfbaan.
Weet u niets van kolven af, maar wilt U eens weten wat die sport inhoudt? Wij leggen het uit en geven U gelegenheid te oefenen. Materiaal is aanwezig!
Heeft u al eens gekolfd en wilt u weer eens voelen hoe je een kolfbal slaat? Probeer het weer eens!
Werkt u niet meer en zoekt u een leuke, sportieve hobby? Kom naar Celavie en ervaar of deze sport iets voor u is!
Bent u al kolver op een club, maar wilt u twéé keer per week spelen? Brederode geeft u op donderdagmiddagen die mogelijkheid!
Bent u wat ouder en valt 's avonds kolven u te zwaar? Bij Brederode kunt u 's middags spelen!
Brederode is een gemengde club, dus ook vrouwen zijn bij ons welkom!
Wij zijn met een team enthousiaste kolvers aanwezig om u deze middag te begeleiden.
Voelt u na deze middag de behoefte om nóg eens één of meerdere keren te oefenen dan bent u van harte welkom zonder verdere verplichtingen!

Kolven is een heel oude sport die tegenwoordig vooral in Noord-Holland gespeeld wordt, met name in de gemeente Langedijk, waar 5 kolfbanen en 9 kolfclubs zijn! Kolven is voor de meeste mensen niet moeilijk om te leren. Deze sport vereist vooral een goede concentratie.
Het is ook een sport die je tot op hoge leeftijd kunt blijven beoefenen.

De kolfmiddagen zijn erg gezellig, er is tijd voor een praatje en een drankje en er is géén prestatiedruk. De nadruk ligt op het plezier in het spel! Er is respect voor iedereen!
Aarzel dus niet en kom donderdagmiddag 9 oktober naar Celavie om een middagje te kolven.

Bridgeclub.
Ook de bridgeclub, die in de voorzaal speelt, houdt die middag de deur open! Voor de liefhebbers van bridge onder de lezers is het interessant even een kijkje te nemen bij de bridgers. U kunt dan  informatie krijgen over de mogelijkheid op donderdagmiddagen in de voorzaal van Celavie te bridgen!

Tot ziens op de kolfbaan en/of bij het bridgen.

U wordt ontvangen met een gratis kopje koffie!