Op woensdag 22 oktober is er van 14.00 – 16.00 uur voor de eerste keer in Het Behouden Huis in Oudkarspel een Repair Café. Dit wordt georganiseerd door de werkgroep Lokaal en Duurzaam van Millenniumgemeente Langedijk.

Elke derde woensdagmiddag van de maand is De Geist in Sint Pancras het onderkomen voor het Repair Cafe. Vanaf 22 oktober vindt iedere vierde woensdagmiddag van de maand dit evenement ook plaats in Het Behouden Huis in Oudkarspel. Alle bijeenkomsten duren 14.00 tot 16.00 uvan ur en richten zich op een breed publiek. Jong, oud, arm of rijk, de deur staat voor iedereen open. Heeft u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn? Of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven? Kom dan langs. U kunt u er terecht voor eenvoudige kledingreparaties en alles waar een stekker aan zit!

Gratis reparatie, kennis delen

Ervaren reparateurs verrichten samen met u het herstel, zodat u deze reparaties voortaan zelf kunt uitvoeren. Het op peil brengen van kennis is een doel van deze bijeenkomst. De herstelwerkzaamheden zijn gratis, maar een (kleine) financiële bijdrage is nodig om de kosten te dekken. Het materiaal moet wel betaald worden. Wilt u kleding laten repareren, dan moet deze schoon zijn. Vooraf dus graag even wassen!