Paul van den Berg is franchise ondernemer van MEGA Tegels en Badkamers. In 2009 opende hij de deuren van zijn vestiging in Schagen aan de Witte Paal en sinds afgelopen mei, heeft hij daarbij ook de MEGA-store in Broek op Langedijk aan de Middelmoot 6 onder zijn hoede genomen.

Paul is ooit begonnen als zaterdaghulp bij MEGA Tegels en Badkamers in Broek op Langedijk. Langzamerhand is hij verder gegroeid in het concept MEGA Tegels Badkamers. Eerst als bedrijfsleider, nu als zelfstandig franchise ondernemer van twee vestigingen.

Begeleiding van A-Z

Paul runt beide winkels met een professioneel team medewerkers, die u graag laten zien wat er allemaal mogelijk is als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, woonkamervloer of complete toiletruimte.  MEGA Tegels en Badkamers beschikt bovendien over professionele 3D teken software, waardoor u direct het idee krijgt hoe de badkamer of toilet eruit komt te zien. Zeker zo belangrijk is het netwerk van klussenbedrijven, loodgieters, tegelzetters en aannemers waarmee wordt samengewerkt, dit zijn stuk voor stuk vakmensen die u vanaf het begin tot het einde van het project uitstekend begeleiden en uw droom werkelijkheid maken.

MEGA Tegels Badkamers Broek op Langedijk wordt compleet vernieuwd!

MEGA Tegels en Badkamers staat bekend om het feit dat zij innovatief is en vaak als eerste met de nieuwste trends komt in tegel- en badkamerland. De showroom van ruim 1.200 m² , wordt de aankomende periode weer geheel vernieuwd. Om die reden staat er voor eind juni 2015 een gigantische showroom opruiming gepland waarbij de kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 70% op tegels en sanitair producten. Bent u benieuwd of er voor u ook wat bij zit, kom dan naar onze showroom aan de Middelmoot 6 in Broek op Langedijk!

Wanneer u MEGA-store Broek op Langedijk bezoekt, heeft u de mogelijkheid om meteen naar binnen te stappen bij onze buren van “Kunnen van de Gragt”, de specialist op het gebied van keukenapparatuur, keukenrenovatie en witgoed. U loopt vanuit onze showroom zo bij “Kunnen van de Gragt” naar binnen door de speciaal gecreëerde ingang tussen beide showrooms.

Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.megategel.nl