LANGEDIJK - Autorijschool Langedijk is inmiddels een begrip geworden in Langedijk en omstreken.

Stap in bij Autorijschool Langedijk als je 16,5 jaar of ouder bent en leer op een vakkundige en enthousiaste manier autorijden! Laat je wegwijs maken en ervaar daarna de vrijheid en onafhankelijkheid van het nieuwe autorijden op de Langedijker wegen en daar voorbij!

Nancy en Marco van der Leeden zijn de vertrouwde gezichten van Autorijschool Langedijk. Nancy maakte in 2014 een grote stap, een droom werd werkelijkheid gemaakt voor Nancy, zij begon haar eigen rijschool.
In het begin heeft zij veel reclame gemaakt en met behulp van mond op mond reclame werd Autorijschool Langedijk groter en groter.

In 2016 kreeg Nancy de hulp van haar man, Marco. Marco is ook een van de instructeurs bij Autoschool Langedijk.

Autisme en autorijden
Mensen met Autisme, ADHD of aanverwante stoornis moeten in staat worden gesteld om de vrijheid van het autorijden te ervaren. Maar door een andere informatieverwerking in de hersenen, leren en denken gaat anders, gaat het aanleren minder vanzelfsprekend. Marco heeft in april hiervoor een opleiding gedaan, om speciaal met deze personen te gaan rijden.

Wat zeggen de leerlingen van Autorijschool Langedijk?
De leerlingen van Autorijschool Langedijk zijn dan ook erg blij en trots dat zij bij deze rijschool lessen, zij zeggen dan ook:

  • Het voelt vertrouwd in de auto met Marco, het is een uurtje zitten, gezellig praten en héél veel leren!
  • Afgelopen week was het dan eindelijk zover.. mijn rijbewijs!! Hiervoor had ik het al een paar keer zonder succes geprobeerd bij andere rijscholen. Moedeloos werd ik ervan. Maar waar lag het dan aan? Ik wist het zelf niet.. tijdens de lessen ging het over het algemeen erg goed en de examens verliepen dan vervolgens ruk. Dit alles was niet zo bevorderlijk voor mijn zelfvertrouwen tijdens het afrijden.
    Vervolgens ben ik via mijn vriendin beland bij Nancy. Want opgeven was geen optie. Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen dat ik veel dingen gebrekkig heb aangeleerd bij mijn vorige rijscholen. Enorm frustrerend! Rijden kon ik onderhand wel, er moesten echter een paar zaken ingeslepen worden. Het fijne aan Nancy vind ik dat ze snel doorhad hoe mijn karakter in elkaar stak en dat ze met haar coaching hier vervolgens op ingespeeld heeft. Nancy heeft mij vooral veel bewustwording bijgebracht en heeft me enorm veel geleerd. Daarnaast hebben we ook erg veel gelachen op de zaterdagochtenden. Uiteindelijk ging ik met veel meer vertrouwen mijn examen in… en stond ik er dan ook niet van te kijken dat ik bij Nancy wel in 1x geslaagd ben!
  • Ik ben heel erg tevreden geweest met Nancy haar rijlessen. Nancy legde alles goed en geduldig uit. Ze neemt na afloop van de rijles met je door wat er goed ging en wat de verbeterpunten zijn. Ik ben bij haar in 1x geslaagd en ik kan alleen maar goede dingen vertellen!
  • Het wordt op een rustige manier verteld, door Marco, zodat je niet snel in paniek raakt.
  • In april ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met de fantastische hulp van Nancy. Mijn ervaringen bij Autorijschool Langedijk zijn erg goed. Nancy is punctueel, heeft veel geduld en is rustgevend.
  • Ik kijk altijd uit naar de lessen bij Autorijschool Langedijk! Anderhalf uur lessen is er zo doorheen!

Opfriscursus
Stap in voor de Opfriscursus. Bij Autorijschool Langedijk ben je aan het juiste adres. Na een rijles gaat sturen en schakelen in een auto weer als vanzelf, je kunt weer vol zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer en je krijgt (weer) plezier in autorijden. Een cursus met professioneel en deskundig advies helpt je veilig en vertrouwd op weg!

Nancy zegt dan ook vol trots: 'Het is voor mij een geweldige uitdaging om iemand in één keer te zien slagen voor het felbegeerde rijbewijs, met niet meer lessen dan nodig! En jij kan dit zijn!'

Wilt u meer informatie over Autorijschool Langedijk bekijk dan hun website: http://autorijschoollangedijk.nl/ of neem telefonisch contact op 06 42614280