FOTO: Verhuistrailer Werkfabriek

Op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk kunnen ZZP’ers en ondernemers (van 1 tot 40 medewerkers) op zeer flexibele basis een werkplek betrekken bij Werkfabriek. Werkfabriek biedt haar leden een losse werkplek, een volledig ingericht kantoor en de mogelijk een eigen kantoor in te richten. Hiernaast kan gebruik gemaakt worden van alle aanwezige faciliteiten van deze professionele werkomgeving, waaronder een vergaderruimte. Werkfabriek maakt het voor ZZP’ers en ondernemers mogelijk om naast werken in een professionele omgeving, in contact te komen met collega-ondernemers.
LET OP: er is een grote kans dat jouw bedrijf een boost krijgt van de synergie die er ontstaan met je collega-ondernemers.


Flexibel huren zeer in trek
Bij Werkfabriek kunnen ZZP’ers en ondernemers flexibel een werkplek of kantoorruimte huren. Werkfabriek is erop gericht de ruimte en vrijheid te geven om zelf te bepalen wanneer en hoelang zij een werkruimte ter beschikking willen hebben.
Werkfabriek helpt zelfstandigen hun werkplek te verhuizen
De Werkfabriek helpt haar leden met het verhuizen van hun werkplek of kantoor naar de Werkfabriek. Met de speciale Werkfabriek verhuistrailer maken wij het onze leden wel heel eenvoudig om snel en efficiënt de nieuwe werkplek of kantoor te betrekken.

FOTO: Flexibele werkplek bij Werkfabriek

De Werkfabriek.nu is gevestigd op Bijlestaal 52 op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk.
Voor meer informatie: www.werkfabriek.nu