14-03-04 AMR Beauty Massage Schagerburg

* Eén complete ontspanningsmassage in 3 ochtenden aangeleerd
* Achtergronden van voetreflexologie
* Geschikt voor privésituatie, pedicures en schoonheidsspecialisten
* Inclusief uitgebreide cursusmap

In maart geef ik samen met Eugenie Kant weer een workshop ontspannende voetmassage. We hebben een prachtige nieuwe leslocatie gevonden: De Groene Linde in Broek op Langedijk.

Een massage is de ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Het zorgt voor ontspanning en vermindering van stress en daarmee bevordert het je gezondheid. De voetmassage die je tijdens deze workshop leert is een combinatie van ontspanningsgrepen en reflexologie.
De workshop is bedoeld voor mensen die de massage in hun privésituatie willen toepassen, bijvoorbeeld voor kinderen, partner of andere familieleden.
Ook voor pedicures of schoonheidsspecialisten is deze workshop zeer geschikt. De massage kan zowel in zijn geheel als in verkorte vorm gegeven worden als onderdeel van een behandeling.

In drie ochtenden leer je stap voor stap een complete massage te geven. We werken met een groep van maximaal 12 personen en je oefent met elkaar. Elke dag begint met een kort theoretisch gedeelte en daarna gaan we met de praktijk aan de slag. Je krijgt een map waarin de massage uitgebreid beschreven staat, ondersteund met foto’s. Ook vind je in deze map achtergrondinformatie over voetreflexologie en de werking van het menselijk lichaam.

Kosten van de workshop: € 145,00 per persoon inclusief uitgebreide informatiemap, koffie en thee.

Data:
De workshop bestaat uit 3 dagdelen:
woensdag 16, 23 en 30 maart 2016,
tijd: 09.00 -12.30

Heb je belangstelling voor deze workshop?
Voor meer informatie of aanmelden kun je telefonisch contact opnemen via 06-22358675 of mailen naar info@amrschagerbrug.nl