Zaterdag 6 en zondag 7 september van 09.00 uur tot 15.00 uur opent sportschool Sport2Basic, aan de Middelmoot 3, haar deuren. Onbeperkt fitness vanaf €9,95 p/m. Met deze formule heeft Sport2Basic de juiste keuze gemaakt. Betaalbaar fitnessen toegankelijk voor iedereen. “Er is veel belangstelling voor,” aldus sport adviseur Rens. “We zijn nog niet officieel geopend maar inschrijvingen komen nu al binnen” We hebben namelijk een interessante voor-inschrijvingsactie; “Schrijf je in voor 7 september 2014, betaal geen starterskosten en ontvang een maand gratis sporten!”

Vanaf 6 september dit jaar is het voormalige bedrijfspand aan de Middelmoot 3 tegenover de Karwei omgevormd tot een Sport2Basic-vestiging. 363 dagen per jaar open, laagdrempelig, lange openingstijden en zeer goedkoop. Daarnaast staat er de nieuwste fitness apparatuur van Matrix voor u klaar met veel cardio en kracht toestellen zodat u nooit meer hoeft te wachten. Er worden virtuele groepslessen aangeboden o.a. spinning. Sport2Basic biedt standaard fitnessschema’s voor cardio en kracht aan en de personeelsleden zijn allemaal fitnessinstructeur. Zij hebben de rol van gastvrouw of gastheer, helpen en corrigeren u daar waar nodig. Daarnaast zijn er ruime kleedkamers met douches, toiletten, lockers en is er een gezellige lounge waar o.a. drankjes, koffie en thee genuttigd kan worden.

Nieuwsgierig? Kom op 6 of 7 september van 09:00 tot 15:00 uur gezellig een kijkje nemen. Schrijf je op locatie (middenmoot 3, ma, wo en vrijdag van 19:00 tot 21:00) in voor 7 september 2014 en betaal geen starterskosten en sport de eerste maand gratis.

www.Sport2Basic.nl