SINT PANCRAS - Op zaterdag 11 maart 2017 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Zwembad de Bever wordt geholpen door de firma Betty Blocks

Samen aan de slag

Overal in het land zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of een speeltuin. Bij de Bever gaat er geschilderd en schoon gemaakt worden. Samen gaat het veel sneller en het is veel gezelliger aldus Petra Kaan van het zwembad.

Er werken bij ons niet zoveel mannen en wij komen dus wel eens wat kracht te kort voor de zwaardere klussen. Op de NL Doet dag zijn we met veel mensen en vele handen maken licht werk. Dit jaar krijgt zwembad de Bever hulp van 10 personen van de firma Betty Blocks. Het personeel is reuze blij met zoveel hulp en zorgt uiteraard voor een heerlijke lunch en wat lekkers bij de koffie.

Via stichting de Waaier hebben wij op de beursvloer contact gekregen met JOL Oudieplas uit Alkmaar en die komen op een zaterdag in april helpen! Evenals de brandweer Heerhugowaard die ook aangegeven hebben een dag te komen helpen.

En dan hebben we ook nog de tuinploeg die al een aantal zaterdagen is wezen snoeien en iedere woensdagavond komt helpen en alle voor de hand liggende klussen voor ons zwembad op knapt.

De Bever is dus heel blij met al die hulp.