Noord-Scharwoude: Kanker is een slopende ziekte. Niet alleen de kanker zelf is slopend, ook het hele traject van eerst horen dat er ‘iets’ zit en vervolgens de diagnose en de behandeling die soms nog zwaarder is dan de ziekte zelf. Na deze tijd helpen wij je om het vertrouwen in je lichaam weer terug te krijgen en je conditie weer op te bouwen.

Maandag 15 december kun je om 14.00 uur binnen lopen bij zwembad Duikerdel en wordt er informatie verstrekt over het programma. Het doel van het programma is om mensen rustig te laten opbouwen in bewegen en het vertrouwen in het lichaam te helpen terugvinden. Het programma wordt aangeboden aan mensen die klaar zijn met hun behandeling. Ben je nog onder behandeling en wil je toch deel nemen? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Het programma start met een traject van 3 maanden. Gedurende deze 3 maanden wordt je begeleidt door een coach van Beter. Alkmaar. Je start met een intakegesprek en komt daarna 1 keer per maand samen tijdens een groepssessie. De groepssessies richten zich op het weer in contact komen met het eigen lichaam. Voel je wel hoe je zit? Hoe ga je met jezelf om? Durf je te luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft en wat zeggen deze dan?

Daarnaast train je met de groep één keer per week in zwembad Duikerdel met een gediplomeerd Aquasporttrainer.

Na 3 maanden kun je kiezen of je verder gaat in een vervolgtraject. Het vervolgprogramma gaat in hetzelfde ritme door als de eerste drie maanden maar dan zonder de intake.

Je kunt elk moment starten met het traject.

Informatie over de kosten en vergoedingen wordt op de informatiemiddag verstrekt.Kijk op www.duikerdel.nl of www.beter-alkmaar.nl