Nederland wordt steeds geliefder als vakantieland. Mede door het Coronavirus zijn veel mensen (noodgedwongen) op vakantie geweest in eigen land. Uit onderzoek is gebleken dat dit vaak stiekem toch wel heel goed is bevallen. De verrassend mooie natuur is een veel genoemd voordeel. Ook de korte reistijd vinden veel mensen een voordeel. Waar voorheen mensen uren onderweg waren naar landen als Frankrijk en Oostenrijk, is men tegenwoordig in enkele uren al op de vakantiebestemming. Dit scheelt stress, brandstof en levert daarnaast ook twee extra vakantiedagen op.


Bron van toeristische informatie over Nederland
Sinds kort is Nederland een online informatiebron over toeristisch Nederland rijker. NederlandOntdekker.nl is een uitgebreide website met allerlei informatie over vakanties en recreatie in Nederland. Handig bij het vinden van een leuke vakantiebestemming, een accommodatie of een attractie.

Een goede bron van informatie is zeker geen overbodige luxe. Bekende attracties en vakantiebestemmingen zoals de Efteling, het Tikibad, de Veluwe en Zeeland zijn bij veel mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer leuke attracties en mooie vakantiegebieden in Nederland te ontdekken. NederlandOntdekker.nl biedt je handige overzichten van vakantieparken, campings en bezienswaardigheden per provincie.

Laat je bijvoorbeeld eens inspireren door originele overnachtingsvormen zoals een glampingtent, boomhut, B&B of een hotelkamer in een kraan. Of lees over verrassend mooie gebieden zoals de bossen van Drenthe, de meren in Friesland, duingebieden op Terschelling of natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Neem ook eens een kijkje op; www.nederlandontdekker.nl.

NederlandOntdekker.nl; je online vertrekpunt van een dagje uit of vakantie in Nederland.