Cees Spaansen Auto's in Ursem

Bezoekadres:

Cees Spaansen Auto's

Drechterlandsedijk 6
1645RH Ursem
T072-5021717
M06-13226048
Einfo@ceesspaansenautos.nl
Whttp://www.ceesspaansenautos.nl

Autogarage Cees Spaansen Auto’s

nabij Hoorn Voor al uw onderhoud en apk-keuringen

Autopech. Kent u het? Uren wachten op de ANWB aan de kant van de weg. Leuk is anders. Om problemen te voorkomen en de waarde van uw auto goed te houden, is het belangrijk deze regelmatig te laten nakijken en onderhouden. Wie belt u dan? Uw vertrouwde autogarage in de Kop van Noord-Holland, natuurlijk.

Omdat uw auto het waard isVan de aankoop van uw auto tot de apk en reparaties: bij ons heeft u altijd één monteur die u adviseert en al uw reparaties en onderhoud uitvoert. Wel zo prettig.

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf in Ursem, nabij Hoorn, dat thuis is in alle merken. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde automerken of -fabrikanten. Zo bent u bij ons verzekerd van objectief advies. Betrouwbaar en eerlijk: dat is Cees Spaansen auto’s.

Kom bij ons langs voor de aankoop van een nieuwe auto of een occasion (op aanvraag), reparaties en (periodiek) onderhoud. Voor kleine reparaties en verzoeken kunt u ook zonder afspraak altijd even bij ons binnenlopen. Wij werken tegen zeer voordelige tarieven. Bel 072-5021717 of 06-13226048 voor onze meest recente prijzen.

Foto's van Cees Spaansen Auto's

Cees Spaansen Auto's image 1
Cees Spaansen Auto's image 2
Cees Spaansen Auto's image 3