CH Helicopter Services in Alkmaar

Bezoekadres:

CH Helicopter Services

Wendelaarstraat 19
1814GS Alkmaar
M06-22944069
Einfo@helikoptervluchtnederland.nl
Whttp://www.helikoptervluchtnederland.nl/
CH Helicopter Services

De ‘CH’ in CH Helicopter Services staat voor Chris Houtenbos. Chris rondde in 2010 met succes zijn studie Bouwtechnische bedrijfskunde af aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkte hij enkele jaren in de bedrijfsmakelaardij, maar zijn jongensdroom om ooit helikopterpiloot te worden bleef hem achtervolgen. Begin 2013 gooide Chris het spreekwoordelijke “roer om” en startte hij met de opleiding tot beroepsvlieger voor helikopters.

De droom kwam uit. Chris is helikopterpiloot en wil niets liever dan de magie van helikoptervluchten delen met zo veel mogelijk mensen. Daarom richtte hij in 2015 CH Helicopter Services op; een allround helikopterbedrijf, gevestigd in Alkmaar met Lelystad Airport en Maastricht-Aachen Airport als thuisbases.

Wilt u bijvoorbeeld een VIP-vlucht, een rondvlucht,een foto-en filmvlucht, een trouwvlucht, een culinaire vlucht of een inspectievlucht boeken, dan kunt u terecht bij CH Helicopter Services. Wij vliegen met verschillende helikopters zodat we aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen. Alle vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Rotor

Foto's van CH Helicopter Services

CH Helicopter Services image 1
CH Helicopter Services image 2
CH Helicopter Services image 3
CH Helicopter Services image 4
CH Helicopter Services image 5
CH Helicopter Services image 6
CH Helicopter Services image 7