Architektenburo Paul Breddels B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Architektenburo Paul Breddels B.V.

Jan Duikerweg 13
1703DH Heerhugowaard
T072-5760600
Earchitect@breddels.nl
Whttp://www.breddels.nl
BREDDELS ARCHITECTEN bestaat ruim 25 jaar. Onze opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen wij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. Bij elk project zien wij mensen die wonen, leven, sporten, werken, winkelen en naar school gaan.

Onze opdrachtgevers hebben een doelstelling, een wens, een droom of een idee. Door goed naar hen te luisteren, sluiten wij daar bij aan en komen met doordachte oplossingen.

Samen werken, samen oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit leveren die past in 'zijn maat en budget': Alleen op die manier kunnen we overleven in de komende jaren, waarin krimp het motto is.

Breddels Architecten is lid van de BNA, voluit de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten. De BNA is de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten.

Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

Foto's van Architektenburo Paul Breddels B.V.

Architektenburo Paul Breddels B.V. image 1
Architektenburo Paul Breddels B.V. image 2