Jeroen Otto Fotografie in Hoorn nh

Bezoekadres:

Jeroen Otto Fotografie

Lijndraaier 76
1625ZN Hoorn nh
M06-49976405
Einfo@fotovanotto.nl
Whttp://www.wijkijkensamen.nl
Twee fotografen, één passie

Even voorstellen: wij zijn Jeroen Otto en Marieke Hoogland. Twee bevriende fotografen die al jarenlang in het vak zitten en elkaar al heel lang kennen. Verschillend als persoon, maar met dezelfde zorg en liefde voor ons werk en de mensen die wij fotograferen. Zoals bruidsparen. Beide hadden we het verlangen om zo persoonlijk en menselijk mogelijke bruidsreportages te maken. Vanuit die drive zijn wij gaan samenwerken, waarbij we elkaar perfect aanvullen: waar Jeroen de grote lijnen en gebeurtenissen zo mooi mogelijk vastlegt, begeeft Marieke zich onder het publiek voor de details. Zodat je prachtig beeld hebt van het aanschuiven van de ringen, maar ook van die geweldige schoenen van je getuige.

Marieke over Jeroen:

“Jeroen is rustig en houdt overzicht, dat is heel prettig. Hij is letterlijk en figuurlijk een bewegingskunstenaar en heeft vaak – nee, niet altijd – gelijk. “

Jeroen over Marieke:

“Marieke is erg sterk in portret- en familiefotografie. Ze beweegt zich gemakkelijk tussen de gasten op een bruiloft om zo de mooiste beelden van de dag te schieten.”