Natuurlijk Genoegen in Driehuizen

Bezoekadres:

Natuurlijk Genoegen

Driehuizerweg 2A
1844LM Driehuizen
T072-5044326
M06-22938432
Enatuurlijkgenoegen@hetnet.nl
Whttp://www.natuurlijkgenoegen.nl
In de boerderijwinkel kunt u terecht voor heerlijke producten van onze boerderij. Hier kunt u rund- en lamsvlees, biologische melk en eieren kopen van de eigen dieren. Het vlees is verpakt in 2-4- persoonsporties en is diepgevroren.

Zoekt u eerlijke, lekkere, gezonde en traceerbare producten? Bij ons bent u aan het juiste adres!U mag natuurlijk tijdens uw bezoek de koeien begroeten in de stal.De winkel is iedere zaterdag geopend van 9.00 uur -13.00 uur en op telefonische afspraakWilde-ganzenvlees: oerlekkerDe gans veroorzaakt momenteel veel schade aan onze weilanden. Daarom worden er de komende jaren van het voorjaar tot in de herfst veel ganzen gevangen en geschoten in Noord-Holland. Die gevangen en geschoten ganzen kunnen we beter opeten, want het zou voedselverspilling zijn als we dat niet deden. Bovendien is wilde-ganzenvlees bijzonder en lekker.

In onze winkel verkopen we pakketten met heerlijk wilde-ganzenvlees. Een pakket kost € 25,00. Er zitten verschillende soorten vlees van de wilde gans in, afkomstig uit Noord-Holland:

ganzenfilet
ganzenbouten
ganzenburgers
gerookte ganzenborst waar u gemakkelijk en snel een heerlijk voorgerecht mee maakt.
ganzenworstjes
Er zijn recepten bijgevoegd ter inspiratie. Meer recepten zijn hier te vinden.

LET OP: er kunnen hagelkorrels in wilde-ganzenvlees zitten. Verwijder ze zo nodig bij het bereiden en let erop tijdens het eten.

Dit is een initiatief van de agrarische natuurvereniging Water, Land en Dijken en CLM, waarbij nauw is samengewerkt met partijen uit de ganzenketen in Noord-Holland. De Provincie Noord-Holland heeft het initiatief financiële ondersteuning gegeven.

Foto's van Natuurlijk Genoegen

Natuurlijk Genoegen image 1