Time2Switch in Oosterblokker

Bezoekadres:

Time2Switch

Zuiderdracht 2
1696AL Oosterblokker
M0655730717
Einfo@time2switch.nl
Whttp://www.cambridgeweightplan.nl/consulent/detail/time2switch-oosterblokker/

Cambridge Weight Plan Benelux BV


is de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Het Cambridge Weight Plan heeft hier de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land.

Cambridge Weight Plan Benelux BV heeft zich ten doel gesteld om niet alleen cliënten te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook te helpen om dit gewicht vast te houden door middel van het aanleren van een gezonde leefstijl. Wereldwijd wordt het Cambridge Weight Plan gevoerd in meer dan 35 landen. Cambridge Weight Plan Benelux BV heeft binnen dit wereldwijde netwerk een voortrekkersrol bij, onder andere, het ontwikkelen van nieuwe programma’s op de onderdelen levensstijl en beweging. Cambridge Weight Plan Benelux BV bestaat inmiddels bijna 20 jaar. Deze continuïteit is te danken aan de visie dat het bieden van kwaliteit zich vertaalt in duurzaamheid.

Cambridge Weight Plan Benelux BV is partner van het Liliane Fonds en de Sharing Success Foundation. In 2012 heeft Cambridge Weight Plan Benelux BV het financieel mogelijk gemaakt voor kansarme jongeren in Afrika, en meer specifiek in Benin, een school te realiseren. De huidige inspanningen voor verdere uitbreiding en verbetering voor hen zijn nu gericht op het verzorgen van ambachtelijke vervolgopleidingen.

Foto's van Time2Switch

Time2Switch image 1
Time2Switch image 2
Time2Switch image 3