Half bewolkt11.1 ℃

Vogelsuper in Langedijk

Bezoekadres:

Vogelsuper

Vreekesweid 34
1721PR Langedijk
06-23715846
vogelsuper@gmail.com
http://www.vogelsuper.nl

Vogelsuper

Bij Vogelsuper houden wij van manieren, zelf discipline en af een toe wat trukjes. Dat houdt het leuk voor ons en voor U! Ons werk is serieus, daar laten we niemand grappen over maken, en dat wij zelf doen dus, al helemaal niet! "Als wij hét niet voor u kunnen bouwen en/of maken kan niemand hét.", dat is onze slogan. Die is waar. Dat kunnen wij bewijzen.

Al sinds 1998 maken wij prachtige alluminium volières en kooien. Wij zijn gevestigd in Broek op Langedijk, waar Peter Engeringh zich, al jarenlan, bezighoudt met vogels en alles daar omheen.

Wij zijn gespecialeerd in huisvesting voor vogels, maar ook voor andere dieren.

Wij maken ook kattenrennen, hondenhokken, konijnenrennen, konijnenhokken, kippenhokken en uitvliegkooien voor duiven. Heeft U een dier, dan maken wij zijn huisvesting. Polycarbonaat serredaken is tevens een specialisme van ons. Het is immers zo, dat als wij hét niet voor u kunnen bouwen, dan kan niemand hét! Maar we hebben een specialisme, en dat is kooi en volièrebouw. Maar aan U de keus. Wij bouwen het wel.

Foto's van Vogelsuper

Vogelsuper image 1
Vogelsuper image 2
Vogelsuper image 3
Vogelsuper image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vogelsuper. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map