Half bewolkt7.3 ℃

Woningstoffeerderij Paul Bergen in Zuid-Scharwoude

Bezoekadres:

Woningstoffeerderij Paul Bergen

Voorburggracht 164
1722GT Zuid-Scharwoude
0226-315093
paulbergen@planet.nl

Woningstoffeerderij Paul Bergen

Woningstoffeerderij Paul Bergen is al bijna 25 jaar een bekend gezicht in Langedijk en omstreken. Bij hen is de klant altijd aan het juiste adres betreffende de inrichting voor de woning.

Klanten vinden in de uitgebreide winkel de toppers onder de kwaliteiten aan vloeren, zoals onder andere: Tapijt, Vinyl, Laminaat, PVC en Marmoleum. Maar ook gordijnen zoals: Inbetween, Vitrage, Overgordijnen, Vouwgordijnen tevens verduisterend en brandvertragend.

En dan de binnenzonwering niet te vergeten met Rolgordijnen, waaronder ook Duo, Plissé en Dupligordijnen, Horizontale en Verticale lamellen. Kortom een prachtig assortiment om de klant een goed advies te geven voor de juiste inrichting voor de woning.

De medewerkers van Woningstoffeerderij Paul Bergen komen ook vrijblijvend bij de klant langs om ter plekke te adviseren voor jarenlang woonplezier.Het is zeker de moeite waard bijj de winkel binnen te lopen en te kijken naar de mogelijkheden. De koffie of thee staat klaar. Graag tot ziens in de winkel.

Foto's van Woningstoffeerderij Paul Bergen

Woningstoffeerderij Paul Bergen image 1
Woningstoffeerderij Paul Bergen image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Woningstoffeerderij Paul Bergen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map