Update

Lekker eten Zomerspecial behoorlijke groei. Als wij blijven zorgen voor de kwaliteit die wij graag willen leveren dan zet die groei gewoon door.' Wat kan je kwijt over het menu? 'Allereerst dat wij een kwaliteitsproduct willen leveren. We doen niet aan massaproductie met groothandels en dergelijke. We werken met een vaste slager, krijgen het vlees rauw binnen en bereiden het allemaal zelf. De marinade voor de varkenshaasjes, spareribs en spiezen maken we zelf evenals de kruidenboters en sausjes. Ook het brood komt van de bakker. Dat proef je allemaal terug. Als je alles kant en klaar inkoopt ben je één van de zovelen, maar wat wij willen is een eigen smak creeëren. Het is veel ambachtswerk en dat kost tijd en aandacht, maar dat is wel wat wij willen en wat vele klanten willen. Wat staat er in de toekomst nog te wachten? 'We zijn hier pas net begonnen, maar uiteraard willen we doorgroeien. We hebben nu een aantal bezorgers en we leveren vooralsnog alleen in Heerhugowaard. Wellicht dat we dat binnen afzienbare tijd kunnen uitbreiden naar de dorpen rondom Heerhugowaard zoals Ursem, Hensbroek, Obdam, Stompetoren, Langedijk enz. Dat doen we echter ook alleen als de kwaliteit gewaarborgd blijft. Er is niets erger dat je een uur moet wachten op je eten en het vervolgens ook nog koud of slap blijkt te zijn. Dat willen wij te allen tijde vermijden. Voorlopig is dat dan ook nog toekomstmuziek. En uiteindelijk heb je dan ook meer vervoersmiddelen en bezorgers nodig, maar ook personeel in de zaak. Laten wij ons dus eerst focussen om onze naam in Heerhugowaard verder uit te bouwen met goede kwaliteitsprodukten'. Willen jullie verder nog iets kwijt? 'Wij verzorgen ook cateringen en staan op festivals en evenementen, maar bovenal dat we genieten van waar we mee bezig zijn. Met plezier en het leveren van kwaliteit als drijfveer willen wij dat Grillhelden een begrip wordt in Heerhugowaard en omstreken.' Grillhelden is gevestigd op de Middenweg 227B in Heerhugowaard. Meer info, het menu en bestellen kan via www.grillhelden.nlÅ Update - onderdeel van regiodagbladen.nl | juni 2022 | 17 ‘Alle gerechten worden bereid op een originele houtskool BBQ, gestookt op Argentijnse Black Ranch kolen.’ Joris Hondema - Grillhelden

RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=