Era Makelaardij B.V. in Schagen

Bezoekadres:

Era Makelaardij B.V.

Rensgars 1c
1741br Schagen
T0224-215777
Eeramakelaardijschagen@era.nl
Whttps://www.era.nl

Era Makelaardij Schagen B.V.

Dat bij het kopen of verkopen van uw huis uw hoofd vol loopt met vragen kunnen we ons als ERA makelaar goed voorstellen. Wat is de juiste vraagprijs? Hoe presenteer ik mijn huis zo optimaal mogelijk? Welke middelen zijn er tegenwoordig allemaal beschikbaar om het huis met een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen? Zomaar een aantal vragen die u als aankomend verkoper bezig houden. Ook als koper heb je de nodige vragen waar je maar al te graag een antwoord op wilt hebben. Natuurlijk, betaal ik niet te veel? Komen er geen bouwkundige verrassingen op mijn pad?

Wij weten dat het inwinnen van informatie, voordat u daadwerkelijk tot koop of verkoop overgaat, de eerste stap is. En bij die eerste stap helpen wij u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Natuurlijk helpen wij u graag bij het kopen of verkopen. Echter, u van goed advies voorzien staat in onze woonadvies gesprekken voorop. U kunt ons alles vragen als het gaat om de huizenmarkt in uiteraard Schagen, maar ook Tuitjenhorn, Dirkshorn, Warmenhuizen, Petten, Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Den Helder, Hippolytushoef, Den Oever, Slootdorp, Middenmeer, Wieringerwerf, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Oudesluis, Schagerbrug.

Vraag ook het woonadviesgesprek aan door gebruik te maken van de antwoordmogelijkheid hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Rensgars 1C te Schagen. Wij zijn elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag op afspraak.

Foto's van Era Makelaardij B.V.

Era Makelaardij B.V. image 1
Era Makelaardij B.V. image 2
Era Makelaardij B.V. image 3