Frank Blom Hoveniers in Oudkarspel

Bezoekadres:

Frank Blom Hoveniers

Berrie 6
1724BB Oudkarspel
Einfo@frankblomhoveniers.nl
Whttp://www.frankblomhoveniers.nl/

Frank Blom Hoveniers

Wij zijn de hovenier voor iedereen die kiest voor betrokken en kwaliteit. De fundamenten gelegd in 1989 en uitgebreid in 2009. Wij bewegen mee met de eisen van deze tijd en vernieuwen ons keer op keer. Wij werken gemiddeld met tien mensen buiten en een vaste kern op kantoor. Mensen die hun vak verstaan en houden van groen.

Wij hebben oog voor de tuinbeleving van klant, of dat nou groot of klein is.

Wat We Doen
Bij nieuwe aanleg zijn we vaak de laatste schakel na de aannemer. We zijn de sluitpost. Dat vraagt flexibiliteit in planning en meedenken in budget. Bij renovatie wordt creativiteit verwacht in het speels invullen van bestaande ruimten. Voor onderhoud – groot of klein – komt de liefde voor ons vak naar boven. Met kennis van zaken en met gevoel voor uw wensen. Maar altijd met een visie, ook voor de langere termijn.
We komen persoonlijk kennis maken, brengen advies uit of maken een schetsplan en een vrijblijvende offerte. Korte lijnen, prettige communicatie. “So far, so good”. Behalve tijd, kost het u nog niets.

Wat We Maken
We leveren maatwerk in onderhoud en aanleg. Een uurtarief zegt niets over de kwaliteit van werken. Welke kwaliteit in dat uur wordt geleverd, is de vraag die u zich moet stellen. Maatwerk vanaf offerte tot oplevering.

In alles wat we doen, maken en leveren zijn we flexibel en allround. Voor aanleg (klein of groot) en voor onderhoud bij particulieren of bedrijven. Met visie, beleving én met altijd een goed doordacht plan.

Kennismaken?
Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een kennismaking op Berrie 6 in Oudkarspel. Graag tot ziens!

Foto's van Frank Blom Hoveniers

Frank Blom Hoveniers image 1
Frank Blom Hoveniers image 2
Frank Blom Hoveniers image 3
Frank Blom Hoveniers image 4
Frank Blom Hoveniers image 5
Frank Blom Hoveniers image 6
Frank Blom Hoveniers image 7
Frank Blom Hoveniers image 8
Frank Blom Hoveniers image 9