LANGEDIJK - De gemeente wil graag weten wat uw ervaring is met de ondersteuning Jeugdhulp of Wmo. Met deze informatie willen we de hulp en ondersteuning zo goed mogelijk laten aansluiten bij wat uw behoefte is. Binnenkort (rond 20 mei) start daarom een cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugd.

Waarover?

Vindt u de kwaliteit van de ondersteuning goed of juist niet? En zorgt de ondersteuning ervoor dat u zich beter kunt redden? Heeft u ideeën over hoe het beter kan? Wordt u goed geholpen met vragen en problemen? Bespreken hulpverleners met u welke hulp zij inzetten?

Wie?

Iedereen met Wmo-ondersteuning ontvangt een vragenlijst. De vragenlijst over jeugdhulp voor jonge kinderen sturen we naar de ouders. Jongeren vanaf 12 jaar mogen de vragenlijst zelf invullen. Wilt u de vragenlijst op papier invullen of doet u dat liever digitaal, beide opties zijn mogelijk. Onder de deelnemers verloten wij 10 cadeaubonnen van €25.

Vrijwillig

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.

Uitkomst

De resultaten van het onderzoek publiceert de gemeente voor de zomer op de website. Lees hier de samenvatting van de resultaten van het onderzoek van 2016.