Van 5 tot en met 11 oktober is het de Week van de Opvoeding. In deze week start het Centrum voor Jeugd en Gezin Langedijk met nieuwe initiatieven.


Op maandag start de Ruil- en Weggeefhoek. Hier kunt u boeken, speelgoed of kleding halen en/of brengen in overleg met de baliemedewerkers, elke werkdag van 09.00 – 13.00 uur. Zo helpen we elkaar en leveren we een bijdrage aan het verminderen van verspilling. Op woensdag start het wekelijkse Wegwijs bij scheiden-spreekuur. Wanneer u overweegt uit elkaar te gaan komt er veel op u af. Het CJG Langedijk biedt verschillende mogelijkheden voor begeleiding door professionals met verschillende deskundigheid. Wij kunnen helpen bij vragen over bijvoorbeeld opvoeding, hoe verder te gaan na een scheiding, communicatie en relatie, regelgeving en inkomen. Het Wegwijs bij scheiden spreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen uit gemeente Langedijk. Aanmelden kan aan de balie of u kunt een afspraak maken per e-mail en telefonisch (van 09.00 – 13.00 uur).

Op de website van de Week van de Opvoeding staan de activiteiten die in gemeente Langedijk georganiseerd worden, 

www.weekvandeopvoeding.nl

.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Van maandag t/m vrijdag 09.00 - 13.00 uur. Pompesloot 100, 1721 HH Broek op Langedijk.Tel.nr. 0226-364480. E-mail:

cjg@gemeentelangedijk.nl

.