LANGEDIJK - Vanaf maandag 4 september is de Westelijke Randweg tussen de Molenkade en de Provincialeweg/N504 voor vier weken afgesloten.

Vanaf maandag 4 september hervat gemeente Langedijk de werkzaamheden op de Westelijke Randweg te Noord- en Zuid-Scharwoude. Het betreft het laatste gedeelte van de reconstructie van de Westelijke Randweg, namelijk het wegvak gelegen tussen de Provincialeweg/N504 en de rotonde Molenkade. De weg krijgt een verkeersveilige inrichting. De werkzaamheden duren tot eind september.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit.

Omleiding

Deze laatste fase duurt circa vier weken (week 36 tot en met week 39). In deze periode wordt de Westelijke Randweg tussen de rotonde Molenkade en de Provincialeweg/N504 afgesloten. Ook aan het fietspad worden kleine werkzaamheden verricht. Deze is daardoor ook geheel afgesloten. De Westelijke Randweg wordt over de gehele lengte met één meter verbreed. Ook worden de afritten nabij de kruising N504 vergroot. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid middels bebording. Het fietsverkeer wordt omgeleid door het dorp.

Bedrijventerrein De Mossel zal enkel bereikbaar zijn via de ingang aan de Voorburggracht.

Inloopspreekuur

Tijdens de gehele uitvoering van het project zal er wekelijks een inloopspreekuur gehouden worden. U kunt hier terecht met al uw vragen of opmerkingen die gaan over de uitvoering van het project Westelijke Randweg. Het inloopspreekuur is iedere woensdag van 13.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zich melden aan bij de balie. Een medewerker van de gemeente zal u dan persoonlijk te woord staan.

Provincie Noord-Holland
De werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Holland.