Vanaf maandag 18 april start gemeente Langedijk met werkzaamheden op de Westelijke Randweg te Oudkarspel. Het betreft een deel van de randweg, namelijk tussen de Kasteelstraat en de Provincialeweg, N504. De weg krijgt een verkeersveilige inrichting. De werkzaamheden duren tot eind mei. Het verkeer wordt omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente. Het werk wordt in twee fasen ingedeeld.

Fase 1
Fase 1 duurt van 18 april tot en met 2 mei. Dan wordt de Westelijke Randweg tussen de Kasteelstraat en de rotonde Zaagmolenweg geheel afgesloten. Ook aan het fietspad worden werkzaamheden verricht. Deze is daardoor ook geheel afgesloten. De rotonde Zaagmolenweg is vanaf de Provincialeweg (N504) bereikbaar. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de N504, N245 en Westelijke Randweg aan de noordzijde. Het fietsverkeer wordt omgeleid door het dorp.

Fase 2
Fase 2 duurt van 3 mei tot en met 23 mei. Dan wordt de Westelijke Randweg tussen de rotonde Zaagmolenweg en Provinciale weg (N504) afgesloten. De rotonde Zaagmolenweg is dan vanuit noordelijke richting bereikbaar. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de Provinciale wegen N504, N245 en Westelijke Randweg aan de noordzijde. Het fietsverkeer kan gebruik blijven maken van het fietspad langs dit deel van de weg. Er worden ook omleidingen ingesteld voor het sportcomplex Oeverzegge en de bewoners van de Diepsmeerweg.

Tijdens fase 2 wordt ook het asfalt van de rotonde Zaagmolenweg vervangen. Deze wegafsluiting duurt twee dagen. Vooralsnog staan deze werkzaamheden gepland voor 20 en 23 mei.

De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als er wijzigingen in de planning optreden, maken wij dit bekend via www.gemeentelangedijk.nl.

Op www.gemeentelangedijk.nl onder ‘Wegen en wijken’ vindt u meer informatie waaronder de kaarten met omleidingsroutes.

De werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland.