Het meiden/vrouwenvoetbal  beleeft op dit moment net als vele andere sporten zware tijden door de gevolgen van de recessie. Sponsoring in deze tijd is lastig.  Ondanks het feit dat het momenteel de sterkst groeiende sport is , blijkt het nog altijd lastig om de juiste omstandigheden te creëren waarin de talenten zich zorgeloos kunnen ontwikkelen.

Een van deze talenten komt uit Oudkarspel, namelijk Daphne van Domselaar. Naast haar opleiding op school in Alkmaar wordt zij op het Willem Bleau door Telstaracademie begeleid in haar voetbaltalent. Daphne is al 2 jaar verbonden aan de Telstaracedemie waar zij haar talent als keepster heeft mogen ontwikkelen tot op nationaal niveau.  Mede door deze begeleiding heeft zij de afgelopen jaren op het hoogst haalbare niveau gepresteerd. Naast haar prestaties binnen het landelijk team ‘meiden onder 14’van de KNVB,  heeft zij dit jaar samen met haar Telstarteam succesvol meegedaan aan een internationaal toernooi in Duitsland. In december zal zij op de ‘International Childrens Game’ (ICG) in Australië de voetbal eer gaan verdedigen voor de stad Alkmaar. Het ICG wat volgend jaar in en door de gemeente Alkmaar zal worden georganiseerd. Daphne en haar teamleden zullen het gezicht worden voor het ICG in Alkmaar.

Ondanks  deze (inter)nationale prestaties staat zij nog altijd met veel plezier haar ‘mannetje’ in het  doel  van de jongens C1 van haar cluppie LSVV . Iets wat sportminnend Langedijk niet onopgemerkt is gebleven door haar tijdens de beroemde Sportgala Langedijk te nomineren als talent van het jaar.

Al deze sportieve activiteiten zijn kostbaar en, vragen veel inspanning om deze te kunnen organiseren. Telstar kent al trouwe sponsors die het meiden-/vrouwenvoetbal een warm hart toedragen. Ondanks hun steun blijft het moeizaam de meiden voldoende ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen. Daarom wordt dit jaar door de meidenvoetbalacademie van Telstar in Alkmaar gestart met een sponsoractie voor haar talenten. Een actie waarbij u uw naam kan verbinden aan dit talent.

Dit is hoe het werkt:

Sponsoring is al mogelijk vanaf 25 euro. Hiervoor wordt u naam op de website www.dewitteleeuwinnen.nl onder foto geplaatst van Daphne. Verder zal zij u als dank op de hoogte brengen van haar prestaties.

Uiteraard zijn grotere bedragen ook mogelijk (tot 295 euro). Hierbij zal de tegenprestatie voor u steun toenemen.  Zoals uw logo op de website onder de foto van alle talenten van de voetbalacedemie.,2  seizoenkaarten en een voetbalshirt.  (info:  http://www.dewitteleeuwinnen.nl/academie/ )

Draagt u uw Langedijks talent een warm hart toe aan en bent u geïnteresseerd Daphne en andere talenten op de voetbal academie te steunen?

Laat het ons weten door een mail aan Peter.van.domselaar@ziggo.nl of rechtstreek aan telstaracademie academie@witteleeuwinnen.nl  te sturen kunt u zich ook aanmelden voor deze actie en nemen wij contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw steun!