Bent u dit jaar als vrijwilliger actief in onze gemeente? Dan willen wij u daarvoor bedanken. In de week van 14 t/m 22 november 2015 kunt u onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt’ gratis meedoen aan inspirerende workshops, rondleidingen en voorstellingen.

De actie is een ‘dankjewel’ voor al het werk dat vrijwilligers verzetten en waarvan inwoners in de gemeente profiteren.

Inwoners van de gemeenten Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest die actief zijn als vrijwilliger krijgen van 14 t/m 22 november een bedankje voor hun werk. De lokale vrijwilligers- en welzijnsorganisaties organiseren samen met de gemeenten tal van gratis workshops, rondleidingen en voorstellingen onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt!’. Van wandelingen, sport- en spel tot High-tea en filmvoorstellingen.

Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is? Klik voor meer informatie op de website van de Vrijwilligerscentrale Alkmaar (zie onderstaand). U kunt zich via deze website ook inschrijven op de activiteiten.

http://vcra.nl/nl/informatie/waarderingsweek-bergenlangedijk/

Inschrijven kan tot 2 november 2015.

Dat is heel normaal
‘Vrijwilligers Bedankt’ wordt ondersteund door de regionale campagne ‘Dat is heel normaal’ die laat zien hoe vanzelfsprekend het kan zijn om elkaar een handje te helpen. Een overzicht van alle ‘Vrijwilligers Bedankt!’-activiteiten is ook te vinden op www.datisheelnormaal.nl.