ZUID SCHARWOUDE - Vanaf woensdag 19 juli zal aannemersbedrijf Gebr. Min BV, in opdracht van de gemeente Langedijk, starten met het onderhoud aan het asfalt van de Sportlaan, de Kastanjelaan en de Wilgenlaan.

Repareren asfaltschade (Sportlaan, Kastanjelaan en Wilgenlaan)
Op woensdag 19 juli en donderdag 20 juli zullen reparaties worden uitgevoerd aan het asfalt. De Sportlaan, de Kastanjelaan en de Wilgenlaan zullen worden afgesloten voor doorgaand verkeer en bereikbaar zijn voor bewoners en bestemmingsverkeer.

Verlengen levensduur asfalt (Sportlaan en Kastanjelaan)
Om de levensduur van de bestaande asfaltverharding te verlengen zal op woensdag 26 juli een asfaltlaag worden aangebracht op de parkeervakken aan de Sportlaan en de Kastanjelaan. Op dinsdag 5 september wordt er een slijtlaag van steenslag aangebracht op de rijweg. De reden dat er beperkte onderhoudsmaatregel wordt uitgevoerd is dat er op de middellange termijn een gehele herinrichting gepland is.

Om schade aan voertuigen te voorkomen en de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden de wegen op 26 juli en 5 september afgesloten voor alle verkeer en verzoekt de gemeente om de Kastanjelaan en Sportlaan vrij te houden van auto's en deze elders in de wijk te parkeren.